Gata cu şpriţurile din parlament

Călin Popescu Tăriceanu a lăudat activitatea deputatului ALDE Marian Cucşa în calitate de vicepreşedinte al Comisiei SRI din parlament, precizând că până la sfârşitul anului 2016 această comisie a fost doar de complezenţă.

„Înainte de 2017 mergeau la şpriţuri împreună, de aceea au şi fost posibile gravele abuzuri şi excese care au caracterizat activitatea serviciilor secrete”, a spus Tăriceanu.

Aflat vineri la Timişoara, preşedintele Senatului nu l-a menajat deloc pe primarul Nicolae Robu, pe care îl consideră un apropiat al structurilor de forţă:

„Văd un primar agitat, care are anumite temeri, la fel ca şi şeful lui de partid Ludovic Orban, şi adoptă nişte poziţii care nu sunt deloc liberale. Faptul că e un fervent susţinător al menţinerii secretizării protocoalelor şi atitudinea de a fi tovarăş cu instituţiile de forţă ale statului nu sunt deloc practici liberale. La PNL, din liberalism a rămas doar numele”.

De asemenea, nu a scăpat de tirul acuzaţiilor nici rectorul Universităţii de Vest, Marilen Pirtea, care l-a invitat pe fostul şef operativ al SRI, Florian Coldea, să ţină cursuri la universitate:

„Stau şi mă întreb care este considerentul pentru care Coldea a fost invitat. Ce să-i înveţe pe studenţi? Cum funcţionează statul paralel într-un stat de drept?”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns