Gata cu circulatul aiurea! Big Brother va împărți amenzi

monitorizare trafic

În sfârșit, la aproape doi ani de la inaugurarea centrului de management al traficului rutier, care include 230 de camere de supraveghere în 134 de intersecții, șapte radare de viteză, 13 radare de informare, 13 panouri cu afișare numerică, 37 de sisteme de detecție a trecerii pe roșu și 17 panouri de afișare a mesajelor variabile, își va dobândi utilitatea practică.

Poliția timișoreană va începe să amendeze șoferii nedisciplinați, îndată ce va fi semnat un protocol în acest sens cu Primăria Timișoara.

Evenimentul va avea loc cel mai probabil astăzi, la sediul municipalității, unde se va desfășura o întâlnire între autoritățile locale și reprezentanții poliției, pentru punerea la punct a ultimelor detalii necesare unei bune colaborări.

Protocolul a fost semnat

”Astăzi, 13.09.2017, s-a semnat între Primăria Timișoara și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, prin primar Nicolae Robu și Director Direcția edilitară, Culiță Chiș, pe de o parte, respectiv Inspector Șef, Aurelian-Alin Petecel și Șef Serviciu Rutier, Petru Rumega, pe de altă parte, protocolul de colaborare în exploatarea sistemului municipal de management computerizat al traficului”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Gata cu circulatul aiurea! Big Brother va împărți amenzi

  1. AU NEVOIE DE BANI, GUNOAILE IMPUTITE DIN PRIMARIE! SA VEZI ACUM ORAS BLOCAT, CA DACA MAI ASTEPTA PANA CAND SE REDESCHIDEAU COMPLET POPA SAPCA SI JIUL RAMANEA SCLAVUL FARA BANI!

    TREBUIE BANI, CA SA MEARGA LA „CURSURI” DE SPECIALIZARE PE LITORAL! FRAIERILOR, PLATITI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *