Gânduri bune de sărbători: Spectacol online, susţinut de Nicu Novac, Stana Stepanescu şi Mihaela Petrovici

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș continuă seria evenimentelor folclorice organizate în prag de sărbători, dedicate tuturor celor care îndrăgesc și respectă tradițiile, muzica și jocurile specifice Banatului.

Vineri, 11 decembrie 2020, de la ora 19, soliști vocali, instrumentiști și dansatori aduc în casele și în sufletele oamenilor ”Gândul bun de sărbători”.

Spectacolul online îi va avea soliști pe îndrăgiții interpreți Mihaela Petrovici, Stana Stepanescu și Nicu Novac.

Respectarea restricțiilor impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii cazurilor de Covid19 și protecția artiștilor fac ca, și la acest eveniment, Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul să cânte într-o formula de taraf, iar corpul de balet să fie restrâns la un grup de dansatori.

Spectacolul va fi transmis în direct pe paginile de facebook ale Ansamblului Profesionist Banatul și ale Asociației ProDatina. Publicul ce va primi live gândul bun al artiștilor va avea, în timp real, posibilitatea de a transmite la rândul său mesaje și de a intra în dialog cu artiștii și cu organizatorii evenimentului, de a împărtăși urări și dorințe de sărbători cu cei toți cei din comunitatea formată în jurul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

”Gândul bun de sărbători” este un eveniment cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns