Gala „Art of Contact”, cu multe surprize pentru timişoreni

Iguana Fight Team

„Art of Contact” revine în data 6 mai, la sala „Constantin Jude”, cu ediţia a doua.

Organizatorii de la clubul Iguana Fight Team le promit timişorenilor spectacol în ring, pregătind meciuri între cei mai cunoscuţi luptători din oraşul de pe Bega.

În cadrul evenimentului vor fi întâlniri pe reguli de kick-boxing, MMA şi box.

Primul gong se va auzi la ora 19.

„La o distanţă de doi ani revenim cu o competiţie incendiară în care vor lupta unii dintre cei mai în formă şi mai carismatici sportivi ai oraşului Timişoara, alături de alte tinere talente din ţară şi din străinătate. De asemenea, vor fi sportivi din Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad, Deva, Lugoj, Liebling, Reşiţa, Uricani, Găeşti, dar şi Republica Moldova şi Ungaria. Dacă prima ediţie a fost foarte apreciată de către specialişti şi cunoscători ca având o intensitate şi un nivel tehnic foarte ridicat, această ediţie va fi mult peste prima. Sportivii pe care îi veţi vedea au evoluat foarte mult în aceşti doi ani. Vor fi şi două meciuri-revanşă, unul dintre ele la feminin, între Maria Nedelcu, de la Gladiator Gym Deva, şi Irina Imcic, din Republica Moldova, pe reguli de kicboxing – K1, iar celălalt între Haris Ferizovic, de la clubul Somo Kick-boxing Timişoara şi Bogdan Costan, de la clubul Hercules Gym Timişoara, tot pe reguli de kick-boxing – K1”, ne-a declarat Marius Crainic, preşedinte şi antrenor la Iguana Fight Team Timişoara.

Clubul organizator va avea şapte sportivi, doi juniori în undercard, unul dintre ei, Sergiu Florea, în vârstă de 16 ani, reuşind să ocupe locul al doilea la ultima piramidă. Aici a fost pusă în joc centura de campion kick-boxing – K1 a categoriei sale.

Celălalt junior este Dănuţ Costoi, în vârstă de 17 ani, care a câştigat ultima piramidă la care a participat, Cupa DHS Deva, unde a luptat cu adversari mai mari şi mai experimentaţi decât el pe reguli de kick-boxing – K1.

Luptele din fightcard-ul principal vor începe cu Cristian Bocioagă, tot de la Iguana Fight Team, care anul trecut a luptat de două ori pentru centura europenă WFC kick-boxing – K1 a categoriei sale, nereuşind însă să o obţină.

Va urma colegul său Daniel Micu, care îşi va face debutul în MMA după un parcurs foarte bun în kick-boxing şi brazilian jiu-jitsu.

Dragan Boţ revine după câteva victorii de răsunet în promoţii cunoscute din România şi din Ungaria, meciuri încheiate cu o serie de KO-uri spectaculuase atât în MMA, cât şi în kick-boxing, el fiind totodată câştigătorul turneului de brazilian jiu-jitsu Okami Cup. Boţ va lupta pe reguli de MMA.

Tot în cadrul ediţiei a doua a galei „Art of Contact”, Alex Dinu, şi el de la Iguana Fight Team Timişoara, îşi va face debutul în kick-boxing, acesta luptând până în prezent pe reguli de MMA amator şi în turnee de grappling submision.

Sasa Marcov Marius CrainicÎn main-event a fost distribuit Sasa Marcov, sportiv cu un palmares impresionant (centura neagră cu 2 dan – urmează examenul pentru 3 dan în taekwondo, campion de grappling ADCC, cu două medalii de aur cucerite în anii trecuţi, campion european în Croaţia, câştigător al Slovenia Pitbul Vest Coast).

Totodată, el are opt meciuri şi tot atâtea KO-uri pe reguli de MMA şi a fost component al lotului naţional de MMA calificat la mondialul din Las Vegas. De asemenea, Marcov a câştigat recent centura europeană Kombat League la kick-boxing.

„În aceşti doi ani care au trecut am reuşit să devin antrenor coordonator al lotului naţional de MMA amator. Promovez grupa de copii 6-14 ani, unul dintre ei fiind Marian Dudu, care la numai zece ani este câştigător al centurii de campion kick-boxing – K1, care a fost pusă în joc la Deva anul trecut într-o piramidă de trei meciuri. Ca preşedinte al clubului Iguana Fight Team am reuşit să organizez două turnee şi un invitational de brazilian jiu-jitsu împreună cu Alexandru Mihuţ, cu participarea mai multor luptători din toată Europa. Să nu uităm de partea socială! Câţiva dintre sportivii noştri sunt voluntari ai asociaţiei persoanelor cu distonie neuromusculară <<Childrens Joy>> şi împreună cu aceasta am început proiectul <<Fight For Dystonia>>, care încurajează integrarea socială, dar dorim să ajutăm şi la strângerea de fonduri pentru bolnavii cu distonie din România. Împreună cu această asociaţie am colaborat şi pentru campanii de popularizare a diagnosticlui de distonie şi suntem alături de ei în lupta împotriva discriminării”, ne-a mai spus Marius Crainic.

 

Marius Crainic Marian Dudu


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns