Gala absolvenților UVT, în centrul Timișoarei

Piata Victoriei 1

Premieră absolută din partea absolvenților Universității de Vest din Timișoara: cu ocazia absolvirii instituției de învățământ superior aceștia vor prezenți în centrul orașului de pe Bega, în Piețele Victoriei și Libertății, sărbătorind încheierea unui ciclu din viață.

Pentru această zi, organizatorii au pregătit momente artistice, diferite ceremoniale și multă bună dispoziție.

CITEȘTE ȘI: Tânără de 19 ani, ucisă de iubit. Crima a fost anunţată chiar de asasin

Evenimentele vor începe la ora 17, în Piața Libertății, odată cu sosirea studenților care vor putea interacționa cu angajatorii la standurile de prezentare.

De la ora 18,45, în Piața Victoriei va avea loc un flash-mob organizat de Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT, iar de la ora 19, tot în Piața Victoriei, are loc ceremonia de absolvire a UVT 2019, când vor fi premiați șefii de promoție ai celor 11 facultăți din cadrul instituției.

Momentul cel mai așteptat se va derula în Piața Libertății, când, după ora 20,30, va avea loc un party organizat de comunitatea alumnilor UVT sub genericul “UVTerra Blue Sensation”, care va cuprinde trei ore de open-space&dance-party, în care vor fi prezenți trei DJ.

La programul evenimentului sunt invitați timișoreni de toate vârstele și vizitatori ai orașului, pe lângă cei peste 1.500 de absolvenți și cadre didactice de la Universitatea de Vest din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns