Furtul bicicletelor, un adevărat fenomen în vestul țării. Din cele multe dispărute, două au fost recuperate

Două biciclete furate au fost recuperate de polițiști

Pe rețelele de socializare sau pe site-urile destinate anunțurilor, tot mai des sunt semnalate cazuri în care biciclete sunt furate din curți sau din casa scărilor. Păgubiții reclamă dispariția și la poliție, dar hoții sunt greu de prins, pentru că scapă rapid de bunurile furate și, dacă nu există nicio posibilitate de identificare a lor, recuperarea bicicletelor furate se dovedește a fi o misiune imposibilă.

CITEȘTE ȘI: Președintele Braziliei, la un pas să fie acuzat de omucidere în masă pentru modul în care a gestionat pandemia COVID-19

Totuși, polițiștii au reușit să recupereze două biciclete furate recent. În primul caz este vorba despre un tânăr de 21 de ani, care a sustras o bicicletă scumpă – prețul ei fiind estimat la 1.000 de euro, din fața unei societăți comerciale din localitatea Criciova.  Polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia l-au identificat și l-au reținut pentru 24 de ore pentru cercetări. Prejudiciul a fost recuperat, bicicleta fiind înapoiată proprietarului, în timp ce hoțul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Și în județul Arad o bicicletă furată a fost recuperată de oamenii legii. Astfel “Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un arădean de 20 de ani, care, în seara zilei de 17 octombrie a.c., ar fi sustras o bicicletă de pe strada I.L.Caragiale, din municipiul Arad, cauzând un prejudiciu de 3.164 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral și a fost restituit părții vătămate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistrațiilor Tribunalului Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.”, transmit reprezentanții IPJ Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns