Fritz face apel la părinți să-și vaccineze copiii: „Vizita la centrul de vaccinare este o opțiune pe care vă rog să o luați în calcul atunci când vă gândiți la sănătatea micuților voștri”

Fritz face apel la părinți să-și vaccineze copiii: "Vizita la centrul de vaccinare este o opțiune pe care vă rog să o luați în calcul atunci când vă gândiți la sănătatea micuților voștri”

La Timișoara s-au deschis două centre de vaccinare împotriva Covid 19 pentru copiii cu vârstele între cinci și 11 ani, unul la Casa Tineretului și celălalt la Spitalul de Copii, iar primarul Dominic Fritz se mândrește cu demersul comun al municipalității și al Direcției de Sănătate Publică.

”Amenajarea celor două centre e diferită de celelalte centre de vaccinare din Timișoara: cei mici intră în încăperi colorate, cu jucării și spații de relaxare și joacă, să nu se gândească la înțepătura injecției”, afirmă primarul. El îi îndrumă pe părinți să-i ducă pe părinți la vaccinare cu programare prealabilă prin intermediul conturilor lor de pe platforma specializată.

CITEŞTE ŞI: Veşti rele! Șase localități din România, între care cinci din Timiş, au incidență Covid de peste 30 la mie

Fritz susține fără menajamente imunizarea prin vaccin a celor mici, afirmând, în finalul postării sale tematice de pe facebook, că ”cei mici trec mai ușor prin boală. Dar nu toți. Vizita la centrul de vaccinare este o opțiune pe care vă rog să o luați în calcul atunci când vă gândiți la sănătatea micuților voștri”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Fritz face apel la părinți să-și vaccineze copiii: „Vizita la centrul de vaccinare este o opțiune pe care vă rog să o luați în calcul atunci când vă gândiți la sănătatea micuților voștri”

  1. Muica ce grijuliu este prea stimatul si iubitul nostru primar DONIMIC FRIG.Sa se vaccineze copii.dar ca bebeluri,bolnavi,elevii,copii stau in frig la spital,scolii,gradinite in locuinte nu conteaza.Dar apropo unde este MAESTRUL a lasat orasul-locuitori in frig si sa retras in BARLOGUL lui MODEST de vila cumparata doar dupa un an de mandat?si sta la caldurica.Nu ca ii duc dorul dar macar ar putea avea o opinie fata de bolnavi,elevi,locuitori care stau in frig multumita inteleptei lui de a gospodari orasul.Ca inainte tot timpul era omniprezent.Sau mai nou problemele se rezolva pe facebook ca acolo nu se poate da cu cerneala peste mandrul lui chip de mare gospodar.

  2. Administrația să își realizeze sarcinile de serviciu…indicații, oricât de prețioase, nu ar fi cazul sa imi ofere! Când rezolvați problemele ce țin de domniile voastre?!? Căldură în școli și spitale, de exemplu…sau curățenia în oraș…sau clădirile ce stau sa se prăvale…sau problemele oamenilor fără adăpost, ale cerșetorilor…sau…le-ați rezolvat într-un mod satisfăcător pe acestea și ați devenit înțelepți sfetnici, la toate pricepuți?!?

  3. Incredibil….de ce griji are el în loc sa îl preocupe problemele orașului…oare mai are curajul sa iasă pe strada? Nu cred, îl vor linșa oamenii dacă îl văd!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *