Fotografie-șoc într-o comună de lângă Timișoara

O imagine surprinzătoare a fost făcută publică de liberalul Liviu Cocean, care a  postat o fotografie în care apar împreună la masă primarul PSD din Remetea Mare, Ilie Golubov, și șefii USR din localitate.

Cocean susține că această fotografie dovedește blatul dintre PSD și USR la nivel de Remetea Mare, legăturile dintre personajele din imagine fiind cunoscute de mai mult timp. ”Eternul și lipsitul de viziune primar Ilie Golubov de la PSD este flancat de nimeni alții decât candidatul USR la primărie (dreapta) si de președintele USR Remetea Mare(stânga), confirmând astfel ceea ce la nivelul localității se vorbește de mult, legat de o alianță toxică PSD-USR. Ce să înțelegem noi liberalii din asta „MOȘule Fritz”? De asta spuneți că nu știți dacă faceți alianță cu noi la județ? La Timișoara să ne așteptăm la o opoziție comună PSD-USR în consiliul local?”, a scris Liviu Cocean pe contul să de socializare, ulterior venind cu completări: ”Gândiți-vă că acele persoane din USR sunt abonate la contracte cu primăria, au primit pământuri de la primărie, au legături vechi cu primarul, sunt lucruri pe care oamenii le cunosc. E clar că  mimează competiția”.

Primarul Ilie Golubov a recunocut că s-a aflat la masă cu liderii USR, însă susține că totul a fost întâmplător: ”Am fost să beau un suc și nu puteam să nu îi salut pe acei domni. Acum chiar nu mai avem voie nici să vorbim unii cu alții, dacă e campanie electorală? Dacă au primit pământuri, le-au  primit pe Legea 15, nu a fost nimic illegal. Nu am vorbit de nici o alianță politică”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Fotografie-șoc într-o comună de lângă Timișoara

 1. :)) candidatul PNL in comuna Remetea Mare este viceprimarul in functie PSD, promovat de acest „Politician” Liviu Cocean, cred ca i se trage de la certa cu Robu si acum vrea sa se razbune pe el.

  1. 😄😄😄 Renașterea sunteți penibili, și prin acest articol arătați doar ca sunteți sclavii PNL-ului. Eu am fost votant PNL, dar ce mizerii fac ei în ultima perioada sa ne ferească Dumnezeu de ei!

 2. Aceasta fotografie , intr-adevar, dovedeste cateva lucruri si anume :
  1. Dovedeste ca doi adversari politici pot fi prieteni chiar daca au opinii si afinitati politice diferite. Ei nu au uitat ca alegerile vor trece, dsar prieteniile trebuie sa ramana.
  2. Dovedeste mojicia acestui individ josnic, Cocean, care neavand cu ce sa-l atace pe candidatul USR-PLUS, cauta cu orice pret stiri senzationale ca aceasta fotografie facuta din spatele unui pahar de bere ( se vede in stanga imaginii marginea paharului ).
  3. ” MOS Fritz „. Asta e exprimare decenta? Eu zic ca e inca o dovada a mizeriei morale numita Cocean. Un individ care nu se ridica nici la nivelul sosetelor lui Dominic !!!!!
  4. Dovedeste ca singurul candidat la primaria Remetea ca nu se poate vedea la o discutie amicala cu contracanditaii lui este alesul PNL, un PSD-ist colorat in galben acum, care acum 4 ani lingea afise si le lipea, plin de mandrie, cu PSD si actualul primar. Vreti poze ? Adevarul este ca intr-o lupta, nimanui nu-i plac tradatorii !!!
  5. Dovedeste , inca odata, intelepciunea poporului roman, care in colectia de vorbe intelepte are una care se potriveste momentului: ” Numai HOTII strga HOTII „. Atata pot niste minti bolnave, PNL-iste, care vad si in umbra lor o conpiratie.

 3. Bai Cocean candidatul din partea PNL este racolat de la PSD inainte de alegeri .. chiar asa ? a fost mana dreapta a primarului PSD si acum este la PNL.

  Daca aveau de impartit functii si ciolan nu se putea duce undeva intr-un loc mai discret sa puna tara la cale ? a explicat omul clar ca era acolo si primarul i-a salutat respectos si s-a pus la masa asa fac oamenii civilizati.

  Daca tanarul de la USR ii lua la bataie aplaudai ? si primarul actual PSD-ist si tanarul de la USR sunt oameni din satul fara canalizare si cu animale pe strazi ca in 1800 si se cunosc de mult timp.

  Foarte putin inspirata iesirea in presa cu asa ceva mai bine te ocupi de bodaga faci pizza si lasi politica pentru oameni responsabili.

Lasă un răspuns