(FOTO / VIDEO) Nebunie în trafic: Sudul Timişoarei este paralizat! RUTĂ ALTERNATIVĂ

ambuteiaj

Traficul pe Calea Martirilor din Timişoara a devenit iarăşi un calvar, după ce pe un nou tronson s-a închis un sens de circulaţie. Este vorba despre porţiunea cuprinsă între intersecţiile Căii Martirilor cu străzile Lidia şi, respectiv, Mureş, unde sensul spre oraş a fost complet închis, iar traficul a fost înghesuit pe cele două benzi încă neatacate de constructori.

santier timisoara

Tronsonul respectiv, de doar circa 300 de metri, era parcurs de maşini, marţi, pe la ora prânzului, în mai bine de un sfert de ceas!

circulatie 2

A fost o închidere inopinată, fără ca municipalitatea să catadicsească s-o anunţe, astfel că nervozitatea şoferilor, nevoiţi fie să bată darabana circa un sfert de ceas, rulând bară la bară – de fapt mai mult aşteptând la semafor – a fost maximă. Iar lucrările, din câte am aflat, vor dura toată vara…

Cum la omul sărac nici boii nu trag, unul dintre utilajele importante cu care se lucra a suferit o avarie majoră, muncitorii încercând din răsputeri să-l repare pe asfaltul încins de soarele dogoritor.

Lucrările continuă, de asemenea, pe porţiunea Căii Martirilor dintre strada Mureş şi ieşirea din oraş către Giroc, însă acest punct nevralgic le era deja cunoscut participanţilor la trafic, care s-au obişnuit deja cu rutele ocolitoare.

Pentru a evita aglomeraţia, dacă veniţi dintre Giroc, ca rută ocolitoare puteţi opta pentru traseul marcat şi roşu pe harta de mai jos! Asta, evident, în cazul în care nu au „răsărit” sensuri unice peste noapte!

ocolire calea martirilor


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “(FOTO / VIDEO) Nebunie în trafic: Sudul Timişoarei este paralizat! RUTĂ ALTERNATIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *