Singurul agricultor bănăţean premiat la „Top Agribusiness” este din judeţul Timiş

Un timişean a fost singurul agricultor bănăţean premiat la ediţia din acest an a „Top Agribusiness”, manifestare organizată de Universitatea de Ştiinţe Agricole Bucureşti.

Reprezentant al firmei „Semislend Company” din Cărpiniş , Samson Popescu a fost premiat pentru dăruirea investită în dezvoltarea proiectului „Farm Progress”.

Concret, în fiecare vară, timp de şapte ani, la Cărpiniş s-a adunat toată crema agriculturii naţionale, unde au fost prezentate cele mai noi tehnologii agricole.

Peste 1.000 de fermieri au participat, an de an, la aceste manifestări, care le-au dat posibilitatea de a pune în practică ultimele cuceriri tehnologice.

„A fost un prilej care pe mulţi ne-a ajutat să luăm cele mai bune decizii. Parctic, dacă este ales un hibrid cu o toleranţă mai mare la secetă, se pot obţine producţii mai bune şi în condiţii de ariditate. Contează, de asemenea, data la care se seamănă, precum şi dozele şi tipurile de îngrăşăminte folosite”, afirmă Samson Popescu.

Ca o pată de culoare, printre premianţii ediţiei de anul trecut s-a numărat şi actualul premier Dacian Cioloş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Singurul agricultor bănăţean premiat la „Top Agribusiness” este din judeţul Timiş

    1. Toate bune cu sanatate din departari- nascut in iecea-mare. Si pt.tineretul actua-dupa „89”: NU UITATI,Banatul a fost mindru cu prouse agricole.Puneti mina si lucrati pamintu,faceti noi fabrici de zahar,tutun,lapte,cinepa…Nu pierdeti timpul prin stainatati!

  1. Felicitari, Sami!
    Sunt mandru de a te fi avut coleg de facultate, de an, de camera in caminul studentesc.
    Seriozitatea si harnicia sunt pe drept rasplatite.
    Salutari din Landshut. Gabi Varzaru

Lasă un răspuns