Fotbalul românesc este zguduit de un nou cutremur. ACS Poli Timişoara riscă o nouă depunctare

Comisia de Licentiere pregateste o adevarata revolutie in clasamentul Ligii I. Chiar inainte de pauza de iarna, clasamentul Ligii I va fi serios dat peste cap. Nu din prisma rezultatelor de pe teren ci din cauza insolventiei si a unor divergente financiare.

Gazeta Sporturilor scrie ca revelatia Gaz Metan, Pandurii, ASA si ACS Poli Timisoara vor pierde saptamana viitoare intre 3 si 6 puncte din aceste motive.

Cea mai afectata de aceasta veste este Gaz Metan, care ocupa locul 3 inaintea acestei etape, fiind una din cele mai in forma echipe din acest sezon. Mediesenii au intrat recent in insolventa si s-au trezit si cu un proces cu un jucator care a jucat doar 120 de minute in 2 ani. Bekoe a fost legitimat pana in 2015 la Gaz Metan si teoretic a venit liber de contract. Ultimul club al sau insa, Cernomorets Bugars l-a dat in judecata pe jucator, astfel ca si Gaz Metan a fost implicata in acest litigiu. Sefii de la Medias au anuntat deja FIFA si UEFA ca nu aveau la cunostinta faptul ca jucatorul avea contract cu bulgarii si spera sa scape.

ASA Targu Mures si ACS Poli au mai fost depunctate deja, prima cu 6 puncte iar a doua cu 14!

Conducerea executivă a clubului alb-violet trebuie să scoată până la sfârșitul acestei luni o sumă deloc mică în condițiile financiare actuale (100.000 de euro), pentru a achita o tranșă agenției de impresariat care a mediat transferul lui Pedro Henrique la Poli. În caz contrar, echipa violetă va suferi o nouă penalitate, de trei puncte (vor urma și altele, peste încă trei luni), și vom ajunge din nou de unde am plecat…

Dintre toate echipele cu probleme, doar CFR scapa de o noua runda de depunctare. Clujenii au demarat negocierile cu un nou investitor, iar din 2017 asteapta sa iasa din insolventa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns