Fotbalul din Giarmata, în pragul reorganizării

Ziua de luni se anunţă a fi una foarte importantă pentru fotbalul din Giarmata.

Retrogradată în cel de-al patrulea eşalon după zece ani petrecuţi la nivelul ligii a treia, Millenium ar putea fi absorbită de Clubul Sportiv Comunal, noua entitate sportivă a unităţii administrativ-teritoriale situată în apropierea Timişoarei.

De la minister au venit actele pentru CSC, dorindu-se o fuziune cu vechea echipă pentru un start din „D”, dacă nu cumva chiar din „C”, în măsura în care va fi găsit un loc disponibil pe cea de-a treia scenă.

Dacă nu va fi realizată fuziunea, CSC Giarmata va fi nevoită să pornească din divizia a şasea.

Luni, cu începere de la ora 18, consiliul local al comunei Giarmata va dezbate această propunere.

„Noi vrem să fuzionăm cu Millenium. Să vedem ce doresc consilierii locali, să stabilim cum se va continua activitatea. Este important de văzut şi cum va fi structurat clubul, avem mai multe ramuri în certificatul de identitate sportivă. Legat de fotbal, vrem să vedem dacă sunt locuri disponibile de la federaţie pentru liga a treia. Să vedem şi ce sumă va fi alocată, în momentul de faţă sunt multe necunoscute. Cert este faptul că dacă nu va fi preluată vechea echipă va trebui să o luăm de jos. Mai avem câţiva jucători sub contract, dar este foarte important să vedem cum ne vom continua activitatea”, ne-a declarat antrenorul Răzvan Leucă.

Sursa foto: www.sportarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns