Fostul principe Nicolae, anunț surpriză de 1 iunie! “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

principe

Veste mare chiar de 1 iunie pentru Nicolae, nepotul Regelui Mihai. Soția sa, Alina Maria, este însărcinată și va naște în noiembrie. Nicolae mai are o fetiță, dintr-o relație anterioară. “Copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale”, precizează cel căruia Regele Mihai i-a retras titlul de “Principe al României”.

CITEȘTE ȘI: Primul tratament cu anticorpi pentru COVID-19 a intrat în faza de testare umană și ar putea fi gata în toamnă

“Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil. Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu Regele Mihai” a comunicat Nicholas Medforth-Mills.

Nicolae și Alina Maria au avut o nuntă de vis, acum un an și jumătate, la Sinaia. Sute de oameni au asistat emoționați la ceremonie și le-au urat casă de piatră.

Momentul a fost umbrit, totuși, de absența familiei regale. Regele Mihai i-a retras nepotului sau titlul de “Principe al României” și l-a exclus de la succesiune.

Motivul ar fi fost, spun apropiații Casei Regale, apariția pe lume a unei fetițe, despre care se spunea că ar fi rodul unei relații amoroase a lui Nicolae. Confirmarea a venit abia anul trecut, în urma unui test de paternitate.

Nicolae o cunoscuse pe mama fetiței într-un tur al României pe bicicletă, pentru promovarea lecturii. În ciuda acestui episod, nepotul regelui este în continuare văzut cu simpatie de români. Iar el invocă deseori imaginea bunicului sau, căruia i-a rămas devotat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fostul principe Nicolae, anunț surpriză de 1 iunie! “Sunt fericit să vă pot împărtăși această bucurie”

  1. Un papițoi aventurier si infantil, nedemn ptr numele familiei sale eegale, ci mai degrabă ptr reviste tabloide.
    Măcar din respect ptr Mihai, ar trebui sa nu mai iasă în public cu astfel de anunțuri tabloide care ascund și interese oportuniste, de succesiune.

Lasă un răspuns