Fostul ministru al Agriculturii, audiat la DNA Timișoara

Fostul ministru al Agriculturii, audiat la DNA Timișoara

Fostul ministru al Agriculturii, audiat la DNA Timișoara

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, este audiat în această dimineață la DNA Timișoara, într-un dosar de corupție.

Vă reamintim, Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, suspectat de DNA că a aranjat concursuri de angajare în minister, a anunțat în 23 iunie, pe Facebook, că își dă demisia din funcție și se „autosuspendă” din PSD.

Acesta susține că nu a săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și le cere deputaților să voteze în favoarea ridicării imunității sale parlamentare, pentru a putea fi cercetat.

DNA arată într-un comunicat că ministrul ar fi intervenit pentru aranjarea unor concursuri de angajare în minister și chiar a decis angajarea unui candidat care nu a obținut punctajul necesar.

CITEȘTE ȘI: O țară vecină importă apă din România pentru irigații. Culturile românilor din vestul țării, în schimb, sunt distruse

Ministrul este suspectat de abuz în serviciu și instigare (sub forma participației improprii) la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite (patru infracțiuni).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *