Forum online pentru fructificarea oportunităților de afaceri România-Turcia

cciatromtur

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș și Ambasada României în Republica Turcia invită firmele timișene la o întâlnire online cu reprezentanții companiilor turcești care și-au exprimat interesul de colaborare în diferite sectoare de activitate și sub diferite forme: subcontractare, producție în sistem lohn, asociere mixtă, import-export, distribuție, comercializare, achiziționare de echipamente și altele.

CITEȘTE ȘI: S-au terminat alimentele de la UE

Forumul, organizat sub sloganul ”Șansa ta la un parteneriat internațional”, are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între România și Republica Turcia și de aceea o importanță deosebită va fi acordată sesiunii de match-making între companiile participante din cele două țări, sub forma unor secțiuni distincte, pe domenii de activitate: agricultură, industrie (materiale plastice, mobilier, design și decorațiuni interioare), materiale de construcție, industria automotive (anvelope, componente electrice) și industria textilă (materiale, producție de îmbrăcăminte). Participarea la eveniment este gratuită, iar termenul limită pentru transmiterea confirmărilor este data 7 mai 2021 – astfel încât reprezentanții Ambasadei României la Ankara și Camera de Comerț din Regiunea Antalya să poată identifica partenerii de afaceri potriviți.

Forumul de Afaceri va avea loc la începutul lunii iunie și se va desfășura în limba engleză, pe platforma Zoom a CCIA Timiș. Înregistrarea la eveniment se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIA Timiș: http://www.cciat.ro/cciat_Forum_de_Afaceri_Romania__Turcia. Ulterior transmiterii talonului de înscriere, participanții vor primi link-ul pentru conectarea la evenimentul online. Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0372 185 285, e-mail: [email protected].ro sau  [email protected], persoana de contact fiind Cristina Coroian, consultant cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *