Forum de afaceri agricole România – Israel

Forum de afaceri agricole România - Israel

Bănățenii cu afaceri agricole și conexe pot profita de oportunitatea unor contacte cu companii, fermieri și specialiști israelieni. Un forum bilateral de afaceri este propăus de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș, în parteneriat cu Ambasada Israelului în țara noastră.

Evenimentul va avea loc online, la sfârșitul lunii martie, fiind focusat pe pe soluții inovative de agrotehnologie, managementul apei, sisteme de irigații, sere, tehnologii de creștere a animalelor și ferme de lapte.

CITEȘTE ȘI: Autocarul echipei UTA Arad a fost vandalizat la Cluj-Napoca

”În Israel, agricultura este importantă în ciuda condițiilor climatice nefavorabile și a deficienței de apă, în special datorită legăturii și originii sale inovatoare. Este o agricultură specializată în produse cu valoare adaugată ridicată și produse extrem de tehnice.

Forumul de afaceri în domeniul agriculturii este cel de-al doilea eveniment sectorial, după cel din decembrie dedicat sectorului medical, organizate în parteneriat ca urmare a vizitei la CCIA Timiș a ES dl David Saranga, ambasadorul statului Israel în România, și a dnei Bareket Knafo, șefa Misiunii Economice și Comerciale israeliene în România”, precizează Camera în legătură cu forumul agricol România – Israel.

Participarea la eveniment este gratuită pentru firmele membre ale CCIA Timiș. Forumul se va desfășura pe platforma Zoom. Ulterior înregistrării, participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, împreună cu instrucțiunile de conectare.

Informații suplimentare și confirmări de participare, prin e-mail: [email protected], [email protected] sau la nr. tel. 0372.185.285, 0720.042.473, persoana de contact fiind Laura Barbu, consultant cameral.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns