Forţe de ordine în Piaţa Victoriei din Timişoara

jandarmi 9

Timişenii nu îşi vor putea face de cap chiar după pofta inimii, în noaptea dintre ani, pentru că poliţiştii şi jandarmii îi vor supraveghea.

Circa 60 de cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la concertul de Revelion organizat în Piaţa Victoriei din Timişoara, dar şi la spectacolele de artificii din alte cinci oraşe din judeţul Timiş.

Totodată, peste 800 de poliţişti timișeni, cu aproape 400 de autospeciale vor fi la datorie, în perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

Oamenii legii vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 584 sunt poliţişti de ordine publică, 162 sunt de la rutieră, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula zilnic în stațiile și triajele de cale ferată, în trenurile de călători și în aerogară.

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice de amploare (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), pe raza județului Timiș, la care va participa un număr foarte mare de persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns