Focar de COVID-19 la o cofetărie din Timișoara

covid 19

Un nou focar de îmbolnăvire cu noul coronavirusului a izbucnit la cofetăria Codrina din Timișoara, unde 14 persoane au fost testate pozitiv. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, în județ rămân active focarele din Timișoara (Inspectoratul de Poliție, Spitalul Județean, Profi, compania Continental, Mahle, grădiniță KinderWelt, Căminul pentru persoane vârstnice „Inocențiu Klein”) și Lugoj (Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică).

Timișul a ajuns, marţi, la 2.590 de cazuri de COVID-19 de la începutul epidemiei, după ce ieri 29 de persoane au fost testate pozitiv (Timișoara – 13, trei la Lugoj, respectiv Dumbrăvița și una la Ciacova, Dudeștii Noi, Șandra, Moșnița Veche, Sânandrei, Diniaș, Gelu, Checea, Cornești, Sintești).

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 24 de persoane au fost reconfirmate pozitiv

De asemenea, marţi, au fost raportate patru decese, ajungându-se la 128 de morți de la începutul epidemiei.

Marţi, în unitățile sanitare COVID-19, erau internați 172 de pacienți dintre care 12 în stare gravă la Terapie Intensivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *