Foc de armă lângă un lan de porumb, în Timiş

Foc de armă lângă un lan de porumb, în Timiş

Foc de armă lângă un lan de porumb, în Timiş

În data de 12.09.2022, în jurul orei 23:00, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Timiș au fost sesizați cu privire la faptul că paznicul fondului de vânătoare din Bazoș, județul Timiș, ar fi auzit un foc de armă, iar ulterior a observat un autoturism parcat în apropierea unui lan de porumb, vehiculul fiind închis și asigurat.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma investigațiilor efectuate fiind identificați doi bărbați, în vârtsă de 42 și 66 de ani, care se ascundeau.

De asemenea, la fața locului au fost găsite trei arme, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

CITEŞTE ŞI: Vrei să bei o bere la terasă la preț de magazin? Nu ai bani de cafea sau suc la un restaurant sau bar? Nici o problemă, de-acum există un loc unde poți veni cu berea și sucul în plasă, chiar în inima Timișoarei (VIDEO)

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de <tentativă de a practica sau practicarea vânătorii fără a fi înscris în autorizația de vânătoare individuală sau colectivă eliberată în condițiile legii de gestionar, pentru fondul cinegetic respectiv>, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

Foto: IPJ Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *