Foc continuu la drumuri. Unde se fac lucrări importante

În plină caniculă, judeţul Timiş a devenit un imens şantier, fiind realizate lucrări importante la o lungă serie de drumuri.

Astfel, se fac lucrări de asfaltare a drumului Roviniţa Mare- Percosova şi s-a dat startul execuţiei la artera Lucareţ- Coşari-Brestovăţ. De asemenea, încep lucrările şi la drumul Sânmartinu Maghiar-Sânmartinu Sârbesc şi se află pe ultima sută de metri modernizarea şi asfaltarea pe o porţiune de patru kilometri a arterei Valea Lungă-Cliciova.

CITEȘTE ȘI: Atenţie, şoferi! Se montează parapete din beton, la ieşirea din Timişoara spre Arad

Acestea sunt lucrări de anvergură în infrastructura rutieră, însă există şi alte execuţii ample, aşa cum a precizat Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Astfel, se reface drumul Dumbrăviţa-Alioş-Lipova, se repară în totalitate cel dintre Sânandrei şi Becicherecu Mic şi s-au încheiat lucrările la unul dintre drumurile care nu a mai suferit reparaţii de ani buni, fiind vorba de Cheglevici-Cherestur- Beba Veche. Nicolae Oprea a declarat că în foarte scurt timp va începe refacerea drumurilor afectate de inundaţiile de luna trecută şi vor fi igienizate o serie de artere, prin tăiatul ierbii, înlăturarea mărăcinilor, refacerea rigolelor şi a şanţurilor.

Se va acţiona cu precădere în zonele mai greu accesibile, care sunt cel mai afectate atunci când se ivesc ploi torenţiale.

0 Comments

No Comment.