Foc continuu la drumuri. Unde se fac lucrări importante

În plină caniculă, judeţul Timiş a devenit un imens şantier, fiind realizate lucrări importante la o lungă serie de drumuri.

Astfel, se fac lucrări de asfaltare a drumului Roviniţa Mare- Percosova şi s-a dat startul execuţiei la artera Lucareţ- Coşari-Brestovăţ. De asemenea, încep lucrările şi la drumul Sânmartinu Maghiar-Sânmartinu Sârbesc şi se află pe ultima sută de metri modernizarea şi asfaltarea pe o porţiune de patru kilometri a arterei Valea Lungă-Cliciova.

CITEȘTE ȘI: Atenţie, şoferi! Se montează parapete din beton, la ieşirea din Timişoara spre Arad

Acestea sunt lucrări de anvergură în infrastructura rutieră, însă există şi alte execuţii ample, aşa cum a precizat Nicolae Oprea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Astfel, se reface drumul Dumbrăviţa-Alioş-Lipova, se repară în totalitate cel dintre Sânandrei şi Becicherecu Mic şi s-au încheiat lucrările la unul dintre drumurile care nu a mai suferit reparaţii de ani buni, fiind vorba de Cheglevici-Cherestur- Beba Veche. Nicolae Oprea a declarat că în foarte scurt timp va începe refacerea drumurilor afectate de inundaţiile de luna trecută şi vor fi igienizate o serie de artere, prin tăiatul ierbii, înlăturarea mărăcinilor, refacerea rigolelor şi a şanţurilor.

Se va acţiona cu precădere în zonele mai greu accesibile, care sunt cel mai afectate atunci când se ivesc ploi torenţiale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns