Foc continuu în primăriile din Timiş. Informaţii de ultimă oră pentru cetăţeni

primarie

Activitatea din primăriile județului Timiș se desfășoară în mod normal, în pofida condițiilor generate de pandemia secolului. Tiberiu Negrei, liderul sindical al funcționarilor publici timișeni, salută decizia Guvernului Orban de a renunța la introducerea șomajului tehnic, care ar fi generat, în opinia sa, nemulțumiri în rândul angajaților, dar și sincope în activitatea acestora.

”Lumea vine la lucru, se desfășoară chiar și activitate cu publicul, vin cetățeni cu diverse probleme care ne amintesc de o stare de normalitate mult-așteptată. Am fost și la unele primării din județ și am văzut că angajații sunt la lucru și se achită de sarcinile de serviciu.

Pe de altă parte, foarte mulți colegi sunt angrenați în activitatea de ajutorare a persoanelor cu probleme sociale, bătrâni sau oameni nevoiași. De aceea, e foarte bine că s-a renunțat la șomajul tehnic”, a declarat Tiberiu Negrei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Foc continuu în primăriile din Timiş. Informaţii de ultimă oră pentru cetăţeni

  1. De aceea sint toti transpirati prin primarii , mai ales pe la tara , se rup de atita lucru , se fring toti , cred ca ar trebui ceva măriri de salariu , ca merita .

  2. Se poate un Raport de activitate sa vedem, de ex., cine pe cine si cu ce a ajutat?

    Asa general, ajuta batranii sarmanii, saracii, bogatii e hilar!!

    1. E obositor sa stai in spatele monitorului si sa joci Solitaire, deoarece nu prea vad oameni pe la primării. Dacă mergi trebuie să te amendeze deoarece nu este trecut în declarația pe propria răspundere nimic de vizite pe la stat. Deci iar se plătesc oamenii ca sa doarmă.

  3. eu cunosc primarii in care angajatii nu prea au de lucru nici in perioade normale. acum nici femeia de la curatenie nu are ce curata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *