Florin Salam, ameninţat şi „amendat” de Anaser Duduianu. Celebrul interlop a tăiat cu briceagul pe un alt bărbat

Florin Salam a fost „amendat”, recent, cu o sumă mare de bani, alături de mai mulți lăutari, în urma unui conflict violent pe care l-a avut cu unul dintre liderii temutului clan Duduianu.

Surse din anturajul celebrului interpret de manele au dezvăluit că artistul ar fi fost implicat, recent, într-un scandal cu Anaser Duduianu, unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din București, scrie spynews.ro.

Sursele citate au dezvăluit că incidentul ar fi avut loc într-un local din sectorul 2, unde Anaser s-ar fi certat cu vărul său, lăutarul Țancă Uraganu.
Anaser l-ar fi acuzat pe acesta că se folosește de numele Duduianu ca să nu aibă probleme cu nimeni. Ca urmare, Anaser i-a dat „amendă” 20.000 de euro. De față ar fi fost și Florin Salam, care, dacă tot era acolo, s-a ales, la rândul său, cu o „amendă” identică.

În apărarea celor doi lăutari ar fi sărit ginerele lui Ion Petrișor, cunoscut sub numele de Bujilă, care aduce stația de amplificare la cântările unor lăutari și care, în unele situații, ar face și pe bodyguardul. De data aceasta, însă, Bujilă nu a reușit să liniștească lucrurile, în condițiile în care Anaser a scos briceagul și l-a tăiat pe piept.

La fața locului au intervenit și mai multe echipaje de poliție ale Secției 6, care au înregistrat incidentul, însă, potrivit unor surse judiciare, nu au fost luate măsuri, întrucât niciuna dintre părțile implicate nu a depus plângere, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Adi 1 mai 2019
De cand s-a abolit sclavia oamenii astia au luat-o razna.