Florin Luca (ALDE) susţine candidatura lui Flavius Roșu la Primăria Șag

florin luca

Alegerile locale de acum două săptămâni au adus o situaţie mai rar întâlnită: balotajul. Doi candidaţi, Flavius Roșu, reprezentant al Partidului Social Democrat, și Daniel Precup, din partea Partidului Naţional Liberal, au avut același număr de voturi, 387, astfel că s-a ajuns la un al doilea tur de scrutin între cei doi.

Interesant este faptul că următorul clasat, Florin Luca (ALDE), a fost și el foarte aproape, acesta contabilizând 381 de voturi.

După numărarea voturilor, Florin Luca a decis să se alăture lui Flavius Roșu, reprezentantul ALDE urmând să fie numit viceprimar după alegerile de duminică. „Am decis, alături de colegii mei din ALDE, să îl susţinem pe Flavius din mai multe motive. Primul dintre ele a fost acela că, în programele noastre electorale, cu care ne-am prezentat în faţa oamenilor, au existat proiecte comune.

Am luat decizia de a le susţine în continuare și de a le duce la bun sfârșit. Un alt motiv este că această comună are nevoie de o schimbare, fiind condusă de aproape 20 de ani de aceeași oameni și de același partid.

Cred că a venit momentul să se schimbe ceva, nu se poate merge la infinit tot în direcţii greșite”, a declarat Florin Luca. După alegerile de duminică, în eventualitatea câștigării postului de primar de către Flavius Roșu, Florin Luca va fi ales viceprimar al comunei timișene.

„Am primit această propunere și din partea PNL, dar, cum am mai spus, este nevoie de schimbare. Nu cred că aș fi putut colabora cu cei de la PNL.

Îl susţinem pe Flavius și suntem convinși că de duminică vom avea un primar și o echipă de consilieri care să pună umărul la dezvoltarea comunei noastre”, a mai spus Florin Luca.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns