Flavius Biea, la o victorie distanţă de o nouă centură

Flavius Biea Ruben Stoia

Cel de-al 17-lea meci pe care Flavius Biea îl va disputa în ringul profesioniştilor va avea loc în 17 noiembrie, la Arad.

Pugilistul timişorean a fost distribuit în main-eventul ediţiei cu numărul doi a „Galei Campionilor”, eveniment organizat de Ruben Stoia Boxing Club.

El îl va întâlni pe Yeison Gonzalez, un venezuelean în vârstă de 20 de ani care a strâns 11 victorii şi a suferit o singură înfrângere.

În joc va fi pusă centura IBA inter-continentală, rămasă vacantă.

„Este un adversar tânăr, dornic să câştige, dar cred că experienţa mea îşi va spune cuvântul. Este dreptaci, n-a mai boxat în Europa, doar în Venezuela şi în Mexic”, a declarat Flavius Biea.

Alexandru Jur, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc, Eduard Gafenco şi Florin Cardoş sunt ceilalţi români care vor urca în ring la Arad.

Gala va fi transmisă de Digi Sport.

 

Cantonament la Londra
Pentru a pregăti cât mai bine meciul cu Yeison Gonzalez, Flavius Biea va efectua un stagiu de pregătire de zece zile în capitala Angliei.

El va fi însoţit la Londra de antrenorii Ştefan Mercea şi Gheorghe Biea şi se va pregăti la All Stars Boxing Gym. Plecarea este programată vineri.

„În această sală se antrenează şi un boxer legitimat la Mayweather Promotions. În Anglia voi face trei sparring-uri şi palmare. Acest cantonament mă va ajuta să intru mai bine în categorie”, a mai spus Flavius Biea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns