Flavius Biea, cantonament în Anglia

Flavius Biea 3

Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta în gala din 16 noiembrie de la Londra, dar şi-a fixat programul de pregătire pentru meciul cu numărul 18 din cariera sa de pugilist profesionist.

În 3 octombrie, el va pleca în capitala Angliei, unde va susţine un cantonament pentru a se pune la punct în vederea confruntării de palmares ce se va desfăşura în celebra York Hall.

Considerată a fi casa boxului britanic, sala care va găzdui următorul meci al lui Biea a fost deschisă 1929 şi se află în zona Bethnal Green.

Are o capacitate de 1.200 de locuri, 280 dintre acestea fiind la balcon, cu privire deasupra ringului.

York Hall a fost renovată în 2005, după ce, cu doi ani înainte, a fost la un pas de a deveni istorie din cauza unor ambiţii imobiliare.

Boxeri celebri au urcat în ringul amplasat în York Hall. Cel mai cunoscut este Lennox Lewis. Fostul mare campion al greilor l-a învins aici pe Noel Quarless, într-o gală organizată pe 31 ianuarie 1990. A fost o victorie prin TKO, a şaptea a lui Lewis în cariera sa la profesionişti, începută cu un an mai devreme. El a rămas neînvins până în 1994, când s-a înclinat pe „Wembley Arena” în faţa lui Oliver McCall.

Anthony Joshua, Carl Froch, David Haye, Nigel Benn şi Joe Calzaghe sunt alte nume grele care au boxat la York Hall.

„Boxând în Anglia mi se pot deschide mult mai repede porţile unui meci spre titlul mondial. Nu renunţ însă la gândul de a organiza în continuare gale de box şi de a promova boxul profesionist în România”, a declarat Flavius Biea, deţinătorul centurii intercontinentale IBA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *