Flavius Biea, adversar din Tanzania la gala programată în 28 martie la Timişoara

Flavius Biea box 7

Flavius Biea va da piept în main-event-ul galei „Boxing Fight Championship” cu un pugilist din Tanzania.

Meshack Mwankemwa Ambukege, în vârstă de 23 de ani, va primi pe 28 martie, la sala „Constantin Jude”, a 11-a şansă de a boxa cu un titlu pe masă.

În joc va fi atunci centura IBA intercontinentală la categorie semi-mijlocie (super welterweight, 69,8 kilograme) deţinută de Biea.

„Smart Boy”, cum este cunoscut sportivul african, are, în ciuda vârstei fragede, o experienţă bogată în ringul profesioniştilor.

A strâns 29 de meciuri, având mâna ridicată la final în 20 dintre ele. Alte două le-a încheiat la egalitate, iar şapte le-a pierdut.

Mwankemwa, debutant la vârsta majoratului în boxul profesionist, a fost campionul ţării sale la categoria semimijlocie, pierzând în schimb meciurile disputate pentru trei titluri ale cunoscutei organizaţii World Boxing Organisation (WBO). În afara ţării sale a mai boxat de trei ori în Rusia şi câte o dată în Ungaria, Thailanda şi Namibia.

Flavius Biea a cucerit centura IBA intercontinentală la categoria semi-mijlocie în vara anului trecut, la sala „Constantin Jude”, după un meci cu mexicanul Jesus Gurrola.

Vă reamintim, gala „Boxing Fight Championship”, din 28 martie, va fi transmisă în direct de postul TVR 1.

Vor mai urca în ringul ce va fi montat atunci la sala „Constantin Jude” pugiliştii Florin Cardoş, Lucian Lazăr, Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Valentin Petruţ, Daniel Bădulescu, Mădălin Mogoş, Mihai Desrobitu şi David Vinţan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *