Flagrant delict cu țigări de contrabandă

Flagrant delict cu țigări de contrabandă

Flagrant delict cu țigări de contrabandă.

La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Deva, care ar fi transportat, pe autostrada A1, într-un ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, aproximativ 17 colete, care conțineau baxuri cu țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă, disimulate printre saci, tip big-bag, ce conțineau îngrășăminte.

Din investigațiile efectuate în cauză, a reieșit că beneficiarul întregii cantități de țigarete ar fi un bărbat de 30 de ani din Arad, care a fost prins în flagrant delict de polițiști, la data de 23 decembrie a.c., în fața unei societăți comerciale, pe D.J. 709, în timp ce ar fi preluat de la conducătorul ansamblului auto întreaga cantitate de țigarete.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus în România – 717 noi cazuri de Covid-19 în ultimele 24 de ore și 44 de decese, din care două anterioare

În urma activității desfășurate, au fost descoperite și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 19.010 pachete de țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 1.750 de euro și 850 de lei.

Bărbatul de 30 de ani, din Arad, a fost reținut, pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind luată măsura controlului judiciar.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.