Flăcări uriaşe în trei judeţe din ţară! Sute de hectare de vegetație, mistuite de incendii de vegetaţie

Flăcări uriaşe în trei judeţe din ţară! Sute de hectare de vegetație, mistuite de incendii de vegetaţie

Flăcări uriaşe în trei judeţe din ţară: Mai multe incendii puternice de vegetaţie uscată au izbucnit în judeţele Dolj, Dâmboviţa şi Buzău. Incendiul din Buzău s-a extins pe o suprafaţă de 400 de hectare.

În Dolj, speriaţi că flăcările ar putea ajunge până la casele lor, localnicii le-au sărit în ajutor pompierilor. Din fericire nu au existat victime, iar flăcările au fost stinse la timp. Incendiile de vegetaţie uscată din Dolj au avut loc în comunele Coțofenii din Față și Braloştiţa.

CITEȘTE ȘI: Flăcări uriaşe în trei judeţe din ţară! Sute de hectare de vegetație, mistuite de incendii de vegetaţie

Focul s-a extins pe o suprafaţă de 100 de hectare, până în judeţul Gorj. De spaimă că flăcările violente ar putea ajunge la locuinţe, localnicii au sărit în ajutorul pompierilor şi au încercat să potolească incendiul cu lopeţi şi chiar cu o macara.

Un alt incendiu devastator a izbucnit şi în Târgovişte, pe aleea Mănăstirea Dealu. Focul a izbucnit pe un deal din apropierea caselor şi ameninţa să ajungă şi la locuinţe din cauza vântului.

Localnicii spun că astfel de incidente sunt frecvente din cauza vecinilor care doresc să îşi cureţe grădinile, fără prea mult efort. Autorii sunt greu de găsit şi astfel scapă fără niciun fel de sancţiune.

Şi în Buzău, un incendiu s-a extins pe raza mai multor localităţi, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de hectare. Pentru a-l stinge au acţionat pompieri, atât din Buzău, cât şi din Râmnicu Sărat.Cu toate că zonele unde incendiul a avut loc sunt greu accesibile, pompierii au reuşit să potolească flăcările în marea majoritate.

sursa: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Flăcări uriaşe în trei judeţe din ţară! Sute de hectare de vegetație, mistuite de incendii de vegetaţie

Lasă un răspuns