Fiul lui Liviu Dragnea, soția acestuia și fiul lui Ion Caramitru, audiați la poliție

Informații de ultimă oră din dosarul deschis după ce fiul lui Liviu Dragnea și soția acestuia au fost agresați pe stradă.

CITEȘTE ȘI: A căzut prima ninsoare în Banat

Conform ultimelor informații din dosar, fiul lui Liviu Dragnea și nora acestuia vor fi citați de oamenii legii pentru a oferi explicații cu privire la incidentul în care au fost implicați.

Și fiul actorului Ion Caramitru va ajunge în fața oamenilor legii, acolo unde va da declarații cu privire la același incident.

CITEȘTE ȘI: Cum a încurcat o blondă circulația pe o arteră din Timișoara

Poliția Capitalei precizează, referitor la agresiunea asupra fiului lui Liviu Dragnea, că în urmă cu două săptămâni, o persoană a sunat la 112 și a sesizat că a fost agresată verbal de doi necunoscuți.

„În urmă cu aproximativ două săptămâni, o persoană a formulat plângere cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Anterior, aceeași persoană, prin apel 112, a sesizat că a fost agresată verbal de către doi necunoscuți.

Cercetările sunt continuate de către secția de poliție, sub supravegherea unității de parchet competente material și teritorial, în stabilirea situației de fapt și de drept”, precizează Poliția Capitalei, conform stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns