Firme bănăţene, faţă în faţă cu potenţiali parteneri străini

firmele timișene

Reprezentanţii câtorva zeci de companii străine au stabilit, ieri, contacte de afaceri cu numeroase firme bănăţene, în cadrul unui forum internaţional organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş.

Intenţia organizaţiei care reprezintă mediul economic timişean a fost de a pune faţă în faţă firme din Federaţia Rusă, Grecia şi Cehia cu potenţiali parteneri locali şi, într-adevăr, numărul de contacte business to business a fost apreciabil.

Alături de reprezentanţii companiilor străine au fost prezenţi şi oficiali guvernamentali, staff-uri ale unor camere de comerţ regionale şi ale altor asociaţii care reprezintă mediul economic.

Forumul Internaţional de Afaceri desfăşurat ieri prefaţează, de altfel, evenimentul de cea mai mare anvergură – ca participare a oamenilor de business – organizat anual de CCIA Timiş. Vorbim despre gala Topului Firmelor care se va desfăşura astăzi, de la ora 19, la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, manifestare la care şi-au confirmat prezenţa aproape 900 de invitaţi şi în cadrul căreia va fi recompensată cu trofee şi distincţii activitatea celor mai performante companii din judeţ, pe baza rezultatelor financiare înregistrate în 2018.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns