Finanţiştii vor bani mai mulţi

finante timis

Protestele declanşate, cu câteva luni în urmă, de angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş nu s-au soldat cu nici un rezultat notabil.

„Nu s-a rezolvat nimic şi nu am primit nimic în plus la salarii. Este o stare de confuzie, nu avem nici măcar un calendar al implementărilor măsurilor conforme cu noua lege a salarizării.

Ne vom întâlni la Braşov şi vom decide asupra modului în care ne vom manifesta”, a declarat liderul sindical Virginia Duţu.

Finanţiştii sunt nemulţumiţi din cauza diferenţelor uriaşe existente între salariile angajaţilor din teritoriu, comparativ cu cele din structura centrală.

Potrivit noii legi a salarizării, câteva categorii de salariaţi vor avea venituri diminuate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Finanţiştii vor bani mai mulţi

  1. pe astia chiar ca trebui sa-i plingem! Saracii … sunt stat in stat si comenteaza! cand altii munceau pe 890 de lei ei castigau 3500-4000 … saracii … si apoi sa nu mai vorbim de SPAGILE ce le iau …. sau de faptul ca la ghisee mori cu zile pina te baga in seama … sau sa nu mai vorbim de faptul ca executa doar amenzi de 500 de lei, in timp ce marii datornici dorm in pace ca somnoroasele pasarele sau …pasarici …. hai valea cu pretentiile astea BULANGIILOR ….

Lasă un răspuns