Final de săptămână cu trei competiții pentru luptătorii de la CS Heracle

Final de săptămână cu trei competiții pentru luptătorii de la CS Heracle

Final de săptămână cu trei competiții pentru luptătorii de la CS Heracle.

Trei competiții la orizont pentru luptătorii de la CS Heracle.

În acest sfârșit de săptămână, sportivii antrenați de Roman Zgardan se vor afla pe saltea în Danemarca, Serbia și Ungaria. „Thor Masters”, din calendarul federației internaționale – United World Wrestling, reunește la start șase sportivi seniori din Republica Moldova, trei dintre ei pregătindu-se în majoritatea timpului la Vila Heracle din comuna Ghiroda.

Este vorba despre Alexandrin Guțu, Vitalie Eriomenco și Rostislas Covali, care vor lupta în nordul Europei alături de Victor Ciobanu, Mihail Bradu și Valentin Petic. Concursul este organizat astăzi și mâine la Nykobing Falster, un oraș de 17.000 de locuitori din sudul Danemarcei.

La Belgrad va avea loc mâine „Kup Srbije – Memorijal Miroslav Citakovic – Cira”, competiție divizată în două categorii de vârstă – U13 („Serbian Open”) și U17 (Trofej Beograda”).

În capitala Serbiei vor lupta Chiril Radița (categ. 31 kg), Bogdan Toderaș (categ. 37 kg), Nichita Fornea (categ. 40 kg), Alex Nastas (categ. 54 kg), toți la U13, Maxim Revenco (categ. 48 kg), Artiom Smetanca (categ. 55 kg), Dumitru Tudorică (categ. 60 kg) și Andrei Cernous (categ. 80 kg), la U17.

CITEȘTE ȘI: Aproape 60 de tone de produse second-hand au fost oprite să intre în țară prin vămi din vestul țării

O altă competiție ce reunește la start sportivi de la CS Heracle este „International KIMBA Greco-Roman Cup”, va avea loc sâmbătă, 2 martie, la Budapesta, în organizarea academiei maghiare „Kozma Istvan” și a federației de lupte din Ungaria, adresându-se juniorilor (U20).

Aici se vor afla pe saltea Maxim Sarmanov, Bogdan Alin Muraru, Pavel Denisenco, Vasile Țaran și Alexandru Solovei.

Concursul va fi urmat, în perioada 4-8 martie, de un cantonament, în aceeași clădire impozantă, pe două etaje, a școlii de lupte menționate.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *