Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit! Nuntă de 2 milioane de dolari

Fiica cea mare a lui Bill Gates, Jenifer Gates, s-a căsătorit cu logodnicul său, Nayel Nassar, un milionar de origine egipteană, în vârstă de 30 de ani.  Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, este cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului Bill și Melinda Gates. Ea mai are o soră pe nume Phoebe Adele Gates, de 19 ani, și un frate pe nume Rory John Gates, de 23 de ani.

CITEȘTE ȘI: Două adolescente şi un bărbat, în urmărire generală! Poliţia din vestul ţării cere sprijin

Cei doi soți și-au rostit jurămintele de credință într-o ceremonie de nuntă musulmană, care s-a desfășurat la proprietatea din North Salem, New York, a familiei Gates. Potrivit Daily Mail, toată ceremonia ar fi costat 2 milioane de dolari. Ceremonia privată s-a desfășurat înaintea nunții care a avut loc sâmbătă, și la care au participat peste 300 de invitați. Formația Coldplay și cântărețul Harry Hudson au fost angajați să cânte la nuntă.

Jennifer a purtat o rochie de mireasă din dantelă, cu mâneci lungi, creată de designerul Vera Wang. Ea i-a rugat pe Bill și Melinda să o conducă împreună la altar. Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, este un om de afaceri egiptean, campion de echitație la sărituri peste obstacole și absolvent al Universității Standford. El s-a născut la Chicago, dar și-a petrecut copilăria în Kuweit, unde părinții săi dețin o firmă de design și arhitectură.

În anul 2009 s-a mutat împreună cu familia în California. Nassar are o avere estimată la 100 de milioane de dolari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns