Fiica baronului de Mehedinţi Adrian Duicu, admisă la trei facultăţi din Timişoara. Ea este cercetată pentru fraudarea bacalaureatului

Adina Duicu

Fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adina Duicu, a fost admisă la trei facultăţi de stat din Timişoara, pe locurile fara plată.

Adina Duicu a susţinut examenul pentru admiterea la Facultatea de Drept din Timişoara, unde a obţinut nota 9,20.

Ea este cercetată pentru fraudă la examenul de bacalaureat după ce procurorii şi poliţiştii au fost sesizaţi despre o posibilă fraudă la proba de chimie a bacalaureatului la Colegiul Tehnic „Dierna” din Orşova.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi, în condiţiile în care ancheta deschisă de Parchetul Tribunalului Mehedinţi va arăta că Adina Duicu a copiat la proba de chimie, lucrarea respectivă va fi anulată.

realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Fiica baronului de Mehedinţi Adrian Duicu, admisă la trei facultăţi din Timişoara. Ea este cercetată pentru fraudarea bacalaureatului

  1. Numai in Romania esti admis cand nu ai diploma de bac sau aceasta este eliberata ilegal inainte ca ancheta privind examenul in care s-a copiat sa se fi incheiat. Cineva va avea grija sa stearga inregistrarea astfel incat din lipsa de probe cazul va fi … clasat iar infractorul scos basma curata. Totul dintr-un click de mouse!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *