Fetiţă de doi ani, moartă după ce s-a ascuns de mama ei în uscătorul de rufe

uscătoarele de rufe

Autorităţile din Waycross, Georgia, Statele Unite ale Americii, investighează modul bizar în care o fetiţă de doi ani, a cărei identitate nu a fost dat publicităţii, a murit.

Fata a fost găsită fără suflare în uscătorul de rufe al familiei, iar medicii au stabilit că fetiţa a murit de hipertermie, respectiv de expunerea prelungită la temperaturi extrem de ridicate.

Conform News 4GA, poliţiştii nu au făcut nicio reţinere până acum, în acest dosar, deşi mama fetiţei este considerată suspect principal.

Vecinii spun că au fost extrem de şocaţi de prezenţa numărului mare de poliţişti în comunitatea lor, una considerată extrem de liniştită, de altfel.

În plus, oamenii iau apărarea femeii şi spun că nu se pune problema ca aceasta să-i fi făcut rău fetiţei sau să fi fost neglijentă.

„A fost o nebunie. Este o tragedie de neînchipuit. Era o fată bună, iar mama ei este o mamă bună. Avea grijă de fata ei, mergea la muncă şi întotdeauna făcea ceea ce trebuia”, susţin vecinii.

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca mama fetiţei să fi adormit, iar micuţa să fi căutat să se ascundă de aceasta. Din acest motiv fetiţa a ajuns, involuntar, în uscătorul de rufe, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *