Festivalul Bega Bulevard a împlinit un deceniu

bega bulevard duma

Chiar dacă vremea rea a cam dat peste cap socotelile organizatorilor, Festivalul Bega Bulevard a atras, în weekendul trecut, un public destul de numeros. Evenimentul s-a desfășurat între Podul Mihai Viteazul (Mitropolit Andrei Şaguna) şi Podul Maria (Traian) și a avut ca scop, la fel ca în fiecare an, să atragă atenția asupra frumuseții tuturor aspectelor Canalului Bega, prin activități din cele mai diverse, desfășurate pe malurile acestuia. Tradiția le-a adus timișorenilor și Cursa Rățuștelor, un concurs care a susținut, la această ediție, Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara, prin amenajarea şi dotarea saloanelor din Clinica de Neonatologie de pe strada Odobescu. Festivalul a inclus momente culturale, artistice, sportive și de divertisment, fiecare categorie de vârstă găsind un punct de atracție pe malurile Canalului Bega.

Programul propus timișorenilor de primărie și casa de cultură în cadrul Festivalului Bega Bulevard a fost unul foarte bogat, iar pe maluri au fost prezenți o mulțime de oameni, care au profitat de vremea destul de frumoasă de sâmbăta trecută. Fiecare și-a putut găsi o activitate care să îl delecteze și să îi reamintească de frumusețea Timișoarei și a Canalului Bega. După festivitatea oficială de deschidere, a avut loc defilarea ambarcațiunilor. Prima seară ar fi trebuit să se încheie cu un concert al formației Zdob și Zdub, dar din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, acesta a fost amânat pentru ieri la prânz.

Rățuștele s-au întrecut pe apă

Punctul culminant al festivalului l-a constituit Cursa Rățuștelor, un eveniment caritabil, în urma căruia fondurile vor fi donate pentru dotarea saloanelor de nou-născuți de la Maternitatea Odobescu. Premiul cel mare din acest an este de 2.000 de euro, premiul al doilea constă într-un laptop, iar cel de-al treilea, într-un smartphone de ultimă generație. Vremea, deși răcoroasă, nu a mai creat surprize aseară, astfel că timișorenii au putut participa la concertele cu Clar Band, Leo Iorga&Pacifica și Cargo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns