Festival Internațional de Folclor, într-o stațiune celebră din vestul țării

baile herculane 2

În perioada 2-6 iulie, 2018, în stațiunea Băile Herculane se va desfăşura Festivalul Internațional de Folclor „Hercules“, ediția cu numărul 48.

Evenimentul, informează argument-cs.ro,  va începe, luni, 2 iulie, de la ora 18.30, cu Parada Participanţilor. De la ora 19.00, în Teatrul de Vară din Parcul Vicol va avea loc deschiderea oficială a festivalului, cu alocuţiunile oficialităţilor, iar, apoi, pe scenă vor evolua ansambluri şi fanfare din România, Georgia, Serbia şi Africa de Sud.

Până sâmbătă, în data de 6 iulie, în fiecare seară, pe scena din Parcul Vicol vor evolua formaţii din Mexic, Serbia, Spania, Clocotici, Borlova, Bulgaria, Socol, Sibiu, Ramna, Bozovici şi multe alte localităţi din Banatul de Munte.

În data de 3 iulie, de la ora 19.30, de Zilele Reşiţei, soliştii, Orchestra „Virtuozii Semenicului 5 Stele” şi Ansamblul „Semenicul” Centrului Judeţean pentru Consrevarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin vor susţine un spectacol în Parcul Tricolorului din cartierul reşiţean Govândari.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *