Festival cu parfum de lavandă, la Timișoara

Festival cu parfum de lavandă, la Timișoara

Festival cu parfum de lavandă, la Timișoara

Lavanda Fest ajunge pentru prima dată la Timișoara, în perioada 12 – 15 august 2023, în Piața Victoriei.

“Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda Fest te invită să cunoști producători de lavandă și artizani creativi din toată țara, la ediția cu numărul 19 a acestei manifestări.

Prin produsele specifice festivalului, vom crea un «lan mov urban» plin de miresme. Lan pe care îl regăsești prin sumedenia de flori proaspete de levănţică, prin produsele create din lavandă aduse de cultivatori, dar și prin colțurile foto instagramabile pregătite special pentru această ediție de final de vară.

Peste 50 de producatori și sute de creații inedite, făurite local, te așteaptă să te bucuri de ele în intervalul 12-15 august, între orele 10-21, în Piaţa Victoriei, în cadrul acestui festival cu intrare liberă la care vor participa artizani şi cultivatori de levănţică din Iași, Craiova, Giurgiu, Galați, Bacău, Brăila, Constanţa, Cluj-Napoca şi, desigur, Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Încă o tânără din pepiniera USR Timiș s-a angajat în primărie

Vei găsi la ei multă lavandă, înghețată artizanală și macarons cu aromă de levănţică, aranjamente florale, cosmetice naturale avizate, flori și plante aromatice la ghiveci, accesorii unice, haine din materiale naturale, jucării handmade, decorațiuni artistice.

Fiecare va avea, fireşte, și «ceva cu lavandă», ca să se încadreze perfect în tematica festivalului nostru. Pregătim, de asemenea, o serie de ateliere captivante pentru cei mici, dar și pentru adulţii cu chef de joacă şi creaţie.

Te așteptăm cu multe povești, surprize inedite și cu sufletul deschis! Înscrierile pentru expozanți se fac la adresa [email protected].

Hai și tu să susții Asociația Lavanda Fest în calitate de partener/sponsor, iar noi îți vom oferi vizibilitate pentru brand și promovare pe canalele noastre media. Astfel, și Lavanda Fest poate susține în continuare economia și micii producători locali de minunății Trimite un mail la [email protected] și vei primi toate detaliile necesare!”, transmit organizatorii.

Sursa foto: www.bzi.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *