Femeie tâlhărită pe o stradă din vestul țării. Tâlharul i-a smuls lanțul de la gât

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost tâlhărită noaptea trecută în timp ce mergea pe o stradă din Arad.

Incidentul a avut loc pe strada Gorunului, în jurul orei 22, imediat după faptă infractorul a luat-o la fugă, însă a fost prins de câteva persoane care se aflau în zonă la acel moment pe o stradă adiacentă și polițiștii Biroului de Ordine Publică.

„Cu spijinul cetățenilor, polițiștii arădeni au depistat si identificat la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În noaptea de 25 spre 26 iulie, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului. În fapt, în jurul orei 22, persoana vătămată – o femeie de 45 de ani, din Arad – în timp ce se deplasa pe jos pe strada Gorunului din municipiu, ar fi fost acostată de un tânăr care, prin smulgere, i-ar fi sustras un lanț din metal galben pe care aceasta îl purta la gât. Imediat după comiterea activității infracționale, tânărul ar fi încercat să-și asigure scăparea și totodată sustragerea de la răspundere penală, luând-o la fugă. La strigătul femeii, manifestând un puternic spirit civic, cetățenii aflați pe o stradă adiacentă locului în care s-a produs fapta, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică au pornit în urmărirea fugarului, reușindu-se prinderea și identificarea celui în cauză. Asupra tânărului tâlhar de doar 20 de ani, din Chișineu Criș, a fost găsită o bucată din lanțul smuls de la gâtul persoanei vărămate”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad, preluat de newsar.ro.

Pentru fapta comisă, tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru  24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns