Fată de 18 ani, tâlhărită într-un parc. Cine este făptaşul

Tâlhar reţinut la Timişoara. A intrat într-o casă, l-a bătut pe proprietar și a sustras bani, un telefon mobil și o bicicletă

O tânără în vârstă de 18 ani a fost tâlhărită într-un parc, de către un individ necunoscut. Evenimentul s-a petrecut în seara zilei de 10 noiembrie, 21:35.

Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în jurului orei 21:30, fiicei sale, în vârstă de 18 ani, care se deplasa pe o alee dintr-un parc din municipiul Petroșani, i-a fost smuls din mână telefonul mobil de către o persoană necunoscută, care a fugit de la locul faptei.

În cel mai scurt timp, mai multe patrule de poliție s-au deplasat în zonă, iar pe strada Lunca, poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din Petroșani, asupra căruia au găsit telefonul mobil sustras de la partea vătămată.

CITEŞTE ŞI: Exclusiv! Un medic din Timișoara și-a bătut copilul până l-a băgat în spital

Minorul a fost condus la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

CITEŞTE ŞI: Dascălii din Timiș vor primi luna aceasta doar jumătate din salariu

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore, a celui bănuit de comiterea faptei penale reclamate. În ziua următoare, față de autorul comiterii infracţiunii s-a dispus arestarea preventivă pe o durată de 20 zile, potrivit IPJ Hunedoara.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *