Fată de 13 ani, dispărută de acasă, în vestul ţării. Aţi văzut-o?

La data 28.04.2020, în jurul orei 22:30, poliţia a fost sesizată de o femeie despre faptul că, în jurul orei 16:30, fiica sa, Luca Maria Magda (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat voluntar de la domiciliul din Hunedoara și nu a mai revenit.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o geacă de jeans de culoare albastră, o bluză de culoare maro, cu scris auriu în zona pieptului, și pantaloni jeans de culoare albastru deschis.

Aceasta are înălțimea de 1,50 m., greutate 50 kg., ochi verzi, păr de culoare blond, tuns cu breton drept pe frunte, mediu ca lungime, și nu prezintă semne particulare.

„În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a informat IPJ Hunedoara.

Foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fată de 13 ani, dispărută de acasă, în vestul ţării. Aţi văzut-o?

Lasă un răspuns