UPDATE. Minora a fost găsită. Fată de 13 ani din vestul țării, răpită de un bărbat din Constanța, pe care l-a cunoscut în Anglia. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

Fată de 13 ani din vestul țării, răpită de un bărbat din Constanța, pe care l-a cunoscut în Anglia. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!

Fată de 13 ani din vestul țării, răpită de un bărbat din Constanța, pe care l-a cunoscut în Anglia. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!


UPDATE: Minora a fost depistată de polițiști în județul Hunedoara, fiind reîncredințată familiei. Ea a declarat ca nu a fost victima niciunei infracțiuni.


Un bărbat din Petrila, județul Hunedoara, acuză că fiica sa în vârstă de 13 ani a fost răpită de pe stradă, luni seara, de un bărbat de 28 de ani, din Murfatlar, județul Constanța.

Polițiștii au început căutările pentru depistarea minorei.

CITEȘTE ȘI: Virgil Popescu: Vom avea o iarnă complicată, dar o vom trece cu bine. E o schimbare majoră la cei cu centrale individuale

Polițiștii din Petrila au fost sesizați de un bărbat din oraș că luni seara, în jurul orei 18.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o cu un taximetru pe fiica sa, de pe raza orașului Petrila şi ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Potrivit Mediafax, surse din anchetă au declarat că fata de 13 ani și bărbatul cu care a plecat s-ar fi cunoscut în Anglia.

La momentul plecării, fata purta o bluză de culoare albă, cu un desen de culoare neagră, o pereche de jeans de culoare neagră (de tip slim), o pereche de pantofi sport de culoare albă.

Ea are 1.50 înălțime, o greutate de 40-45 kg, ochii căprui, păr blond-roșcat, lung până la nivelul coapselor, forma feței rotundă, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru lipsire de libertate în mod ilegal și au demarat activități pentru identificarea minorei, care a fost dată în urmărire națională.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție, conform antena3.ro.

Sursa foto: Mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *