Fără încălzire azi, fără apă caldă mâine, 18 martie, în zona Bălcescu

Fără încălzire azi, fără apă caldă mâine, 18 martie, în zona Bălcescu

Fără încălzire azi, fără apă caldă mâine, 18 martie, în zona Bălcescu

În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum la PT Păltiniș, vineri, 18 martie, între orele 8-17.

CITEȘTE ȘI: Regulamentul de funcționare a sistemului de parcare a autovehiculelor în Municipiul Timișoara – Timpark 2022. Explicații detaliate pentru șoferi

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Protopop George Popovici, Dr. Aurel Candea, Mitropolit Varlaam, Protopop George Dragomir, P-ța Bisericii, P-ța Crucii, 1 Decembrie.

Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

 Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns