Fără avion din Timişoara spre litoralul românesc. Nici nu vom avea în această vară

Fără avion din Timişoara spre litoralul românesc. Nici nu vom avea în această vară

Putem zbura cu avionul din Timişoara spre destinaţii exotice şi îndepărate, dar nu avem posibilitatea de a ajunge pe litoralul românesc.

De pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia Timişoara se poate pleca chiar şi zilnic spre staţiuni din străinătate, unele aflate la distanţe foarte mari, dar nu există şi o cursă spre Constanţa.

Reprezentanţii aeroportului spun că nu sunt şanse să fie introdusă una de acest fel în această vară, operatorii de transport nefiind interesaţi de aşa ceva. Se pare că nu au existat cereri suficiente din partea călătorilor şi a agenţiilor de turism, orientaţi mai degrabă pe destinaţii din străinătate.

Situaţia este cu atât mai ciudată cu cât autorităţile suţin că sprijină turismul românesc, un argument fiind şi acordarea tichetelor de vacanţă în sectorul bugetar. Totuşi, iată că asigurarea unui zbor Timişoara-Constanţa pare ceva foarte dificil de realizat, timişorenii care vor să meargă la Marea Neagră fiind nevoiţi să se limiteze la călătoriile cu trenul sau cu maşina.

Asta, în timp ce dinspre Cluj-Napoca există zbor către Constanţa…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fără avion din Timişoara spre litoralul românesc. Nici nu vom avea în această vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *