Fără apă caldă și încălzire, luni, 11 decembrie, pentru clienții Colterm de pe mai multe străzi din cartierele Soarelui și Girocului

Fără apă caldă, marți 13 februarie, pe 4 străzi din Timișoara

Fără apă caldă și încălzire, luni, 11 decembrie, pentru clienții Colterm de pe mai multe străzi din cartierele Soarelui și Girocului.

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii, în ziua de luni, 11.12.2023, de la  ora 9ºº la ora 16ºº,  la  PT 91. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Aleea Icar, Aștrilor, Azurului, Orion, Sirius, Sudului –  în total un număr de 29 de branșamente.

CITEȘTE ȘI: Ștefan Hruşcă îşi aduce colindele la Timişoara. Luni, 11 decembrie, de la ora 17,30, la Operă

Totodată, având în vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat, privind execuția unor lucrări în rețeaua de medie tensiune, la PT 55,  planificate tot pentru ziua de luni, 11.12.2023, între orele  09ºº – 17ºº,  suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și încălzirii în perimetrul punctului termic menționat. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc pe străzile: Calea Martirilor, Mareșal Alexandru Averescu, Nicolae Ilieșu, Teodor Pacatean ,Martir Mihai Apro, Iovan Terja Popovici, Dositej Obradovici – totalizând  53 de branșamente.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *