Fără apă caldă pe două străzi mari din Timișoara

Fără apă caldă pe două străzi mari din Timișoara

Fără apă caldă pe două străzi mari din Timișoara

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 19.10.2022, de la ora 8:00 până la ora 16:00, la PT 37.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: str. Felix – nr. 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15; str. Cugir – nr. 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16.

CITEȘTE ȘI: Vouchere pentru electrocasnice. Câți bani vor primi persoanele vulnerabile pentru a-și cumpăra maşină de spălat, aragaz şi frigider

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezire ei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *