Fără apă caldă la Timișoara. Ce abonați Colterm sunt afectați

 Fără apă caldă la Timișoara. Ce abonați Colterm sunt afectați

Fără apă caldă la Timișoara. Ce abonați Colterm sunt afectați.

În vederea executării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”, Colterm întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 22.06.2022, de la  ora 8 până la ora 17, la  punctele termice: PT 13, PT Diana și PT 56. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Bv. Eroilor de la Tisa, P-ța Petofi,  1 Decembrie, F.C. Ripensia, Cluj, Diana, Retezat, Vîlcea, A. Saligny, Craiova, Martir C. Lungu, Tineretului, Constanța, Feleacul, Surorile Martir Caceu.

CITEȘTE ȘI: David Popovici, de neoprit! A stabilit un nou record mondial la juniori și e în finala probei de 100 metri liber

Totodată, se întrerupe furnizarea apei calde de consum în data de 22.06.2022, de la  ora 0830 până la ora 1600, la  punctul  termic  37. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: FELIX nr. 7, 9, 11, 13 și 15; str. CUGIR nr. 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16.

Tot în ziua de 22.06.2022, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum, în intervalul orar  9ºº – 14ºº,  la  punctul termic 17A, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara. Vor fi afectați consumatorii care domiciliază pe următoarele străzi: 3 August 1919, Nistrului, Zlatna, I.D. Suciu, Abrud.

„Atragem că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei calde în scopuri menajere până la limpezire ei”, transmit reprezentanții Colterm.                 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns