Fântâna cu Pești este, în sfârșit, gata

Fântâna cu pești este, în sfârșit, gata

Fântâna cu Pești este, în sfârșit, gata

Panourile care împrejmuiau Fântâna cu Pești au fost îndepărtate.

”Închidem ultimul proiect preluat în stadiu de abandon. La fel ca fațada Operei, fântâna cu pești era un șantier lăsat de izbeliște. După discuții lungi și dure, constructorul a înțeles că nu există spațiu de negociere, iar lucrările au fost reluate.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul ţării. Impact între un autotren și un autoturism

După Drumul Boilor, Alexandrescu, Prezan, Măcin sau fațada Operei, acest proiect este ultimul proiect eșuat, resuscitat și finalizat.

E inadmisibil ca o astfel de lucrare să dureze 2-3 ani și consecințele pentru întârziere vor fi cuantificate curând”, a transmis Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu câteva zile alte imagini cu fântâna au fost făcute publice de viceprimarul Cosmin Tabără, în momentul în care se realizau probe de lumini la celebra fântână.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Fântâna cu Pești este, în sfârșit, gata

  1. Uràt râu…Arhitectural, materiale utilizate, culori, formă….nu se potrivesc deloc cu tot ceea ce este construit si semnifică Piața Victoriei…. Dar trebuia cineva sa-și rotunjeascâ bugetul pe spatele ,,proșticontribuabililor”… Sau?

  2. Am postat acu’ 27 minute un comentariu referitor la arhitectura, materiale, culori de RAHAT. Si ca cineva a incasat o căruță de bani pe seama proștilor. Uràt râu proiect. Rușine!!!!!!!!!!!!!

  3. Pentru cei veniti cu pluta in Timisoara, la aceasta ultima reparatie nu s-a modificat nimic la structura de baza, ci doar culoarea finisajului, ilumininatul, circuitete de apa, pompe etc. Mult mai frumosa era in forma anterioara 1989 cand s-a daramat baza in forma de stea din piatra naturala si au rezultat cele 3 ligheane

  4. Doamne Dumnezeule!! Dar acest specimen de primar depaseste limita unui nivel de bun simt cu valori total inaceptabile Fantana asta din piata operei o stiu de peste 70 de ani in forma in care era cu circulatia tramvaielor pe langa ea.cu plimbarile de sambata,duminica pe CORSO.Si acuma vine un neica din Padurea Neagra si o face o oala de sarmale si se si mai lauda FRITZ – LASCAU cu o realizare EPOCALA Si mai si vine cu teoria ROBU este de vina dar el oare ce a clocit 2 ani de zile?” așa că l-am rugat pe arhitectul-șef să elaboreze un proiect nou, în consonanță cu ceea ce vrem să devină Timișoara”, a declarat primarul Dominic Fritz.” dar ce la primaria sa instalat vreo casa de rugaciune???? Si mai ale termenul 2028 cand el va fi uitat si ca TRISTA AMINTIRE🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *