Fanii lui Robu sunt atât de mulţi, încât trebuie făcută o selecţie!

Nicolae Robu pare să-şi fi aranjat ploile pentru a câştiga un nou mandat în fruntea PNL Timiş. Primarul Timişoarei a reuşit să impună lucrurile care-l avantajează drept criterii principale în alegerea preşedintelui, fapt ce a generat reacţii negative din partea grupului contestatarilor, rămas în minoritate.

Nu este însă o surpriză, pentru că, întotdeauna, cel care se află la butoane face regulile jocului astfel încât să fie avantajat, aspect conştientizat perfect şi de adversarii actualului preşedinte interimar. În plus, Nicoale Robu a reuşit să atragă de partea sa vectori foarte importanţi din filială, a căror greutate contează decisiv în verdictul final.

Chiar şi primarul recunoaşte, cu „modestia” caracteristică, faptul că a adunat în jurul său atât de mulţi susţinători încât nu mai au loc toţi în echipă!

„Sunt foarte mulţumit de echipa mea, dar cred că trebuie să facem o mică selecţie”, a declarat Robu, atenţionând că nu toţi cei care sunt de partea sa vor avea loc în biroul permanent judeţean.

„Există şi alte responsabilităţi, în diverse zone, la organizaţiile de femei, de tineret, de studenţi, de pensionari, locuri unde fiecare îşi poate aduce aportul. Eu sunt încrezător că voi câştiga, dar totul se joacă. Importantă este echipa, chiar dacă eu sunt conducătorul. Tot timpul am făcut parte dintr-o echipă, dar am fost lider. Aşa s-a întâmplat şi când am jucat fotbal şi eram căpitanul echipei, dar şi când am fost liderul unei trupe muzicale”, a încheiat Robu.

0 Comments

No Comment.