Facultatea de Arte și Design a UVT participă la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion

Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara va participa la prestigiosul Festival Internațional de Modă Transilvania Fashion, potrivit reprezentanților instituției. Ediția 2021 are loc în Cluj, în perioada 17-19 septembrie 2021, sub egida European Fashion Council și FashionTV.

CITEȘTE ȘI: PNL Timiș, vot covârșitor pentru noul președinte

Facultatea de Arte și Design participă la acest festival cu un număr de 29 de outfit-uri realizate de mai mulți studenți și absolvenți, coordonați de profesori care sunt deopotrivă și designeri consacrați. Ținutele au fost realizate de Gabriela Baboș, Teodora Dolga, Octavian Grancea, Valentina Cerbe, Ana Maria Căpraru, Sorina Chira, Marina Bolgar, Iosefina Cassonato, Andreea Ungureanu, iar proiectele lor au fost coordonate de lect. univ. dr. Sandra Suciu, conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, lect. univ. dr. Cristina Lazăr.

Festivalul este parte a unui ciclu de gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei, organizate de peste 25 de ani și a fost conceput să contribuie la amplificarea vizibilității creativității designerilor prezentați pe vasta scenă Europeană, prin contribuția conjugată a mass mediei autohtone și a partenerilor din European Fashion Council și FashionTV.

La festival și-au anunțat participarea numeroși designeri, branduri și case de modă, invitați speciali din țară și din străinătate, modele, hairstyliști, make-up artiști, fotografi, bloggeri și parteneri media.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns